Γνώμες πελατών


Μιχάλης, Βούλα
Φοβερή εξυπηρέτηση, πολύ αξιόπιστοι, ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά με ένα θερμό και φιλικό χαμόγελο για να σε ευχαριστήσουν. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

Χαραλάμπος, Λευκωσία
Εμπιστεύομαι την XS Plus για χρόνια και τους βρίσκω πάντα εξυπηρετικούς και με τις καλύτερες τιμές μακράν. Η φιλική εξυπηρέτηση με χαμόγελο και η καλή κατάσταση των αυτοκινήτων, την κάνουν πρώτη μου επιλογή στην Αθήνα.

 

Νίκος, Σύρος
Χρησιμοποιούμε την XS Plus εδώ και μερικά χρόνια και την συστήνουμε σε φίλους και συγγενείς. Πρόκειται για μια επαγγελματική, αξιόπιστη και φιλική οικογενειακή επιχείρηση με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

Vasilis, Vancouver
Για δύο χρόνια στη σειρά νοίκιασα αυτοκίνητο από την XS Plus. Την πρώτη φορά ένα Hyundai Matrix και την επόμενη ένα Opel Zafira. Φέτος θα ξαναπάμε στην Ελλάδα και θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο από την ίδια εταιρεία. Είναι πολύ βολικό. Παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και το παραδίδεις την ημέρα αναχώρησης. Εδώ βρήκα ευχάριστους ανθρώπους και πολύ καλές υπηρεσίες σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

 

Philippe, Lyon
Βρήκαμε την XS Plus ενώ ψάχναμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο στην Αθήνα, στην περιοχή της Γλυφάδας. Την έχουμε χρησιμοποιήσει τα τελευταία 3 χρόνια, δυο φορές τον χρόνο και κάθε φορά απολαμβάνουμε αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση.

 

Federico, Torino
Σύγκρινα τις τιμές και βρήκα το πιο οικονομικό αυτοκίνητο στην XS Plus. Ακόμη το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό και εξυπηρετικό και παρέλαβα το αυτοκίνητο που ζήτησα, ένα FIAT 500 και όχι κάποιο παρόμοιο. Η διαδικασία για την ενοικίαση είναι πολύ απλή και μπορώ να διαλέγω ακριβώς το αυτοκίνητο που μου αρέσει.