Κατηγορίες

4×4

Για σας διακοπές σημαίνει βουτιά στην περιπέτεια; Ψάχνετε ευκαιρία για να αποδράσετε από την καθημερινότητα; Θέλετε να ζήσετε στους μαγευτικούς τόπους που μόνο λίγοι και τολμηροί απολαμβάνουν; Κάντε την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Δείτε όλα τα 4×4!

 

Πολυτελείας

Σας αρέσει η πολυτέλεια! Είναι στο στυλ σας και δεν το αλλάζετε για κανέναν και τίποτα. Άλλωστε πολυτέλεια για σας σημαίνει ποιότητα, άνεση και ασφάλεια πάνω από όλα.

Δείτε όλα τα Πολυτελείας!

 

Αυτόματα

Βαρεθήκατε το σταμάτα ξεκίνα στην πόλη; Θέλετε να ταξιδεύετε και να σκέφτεστε μόνο τον προορισμό σας; Δε σας βόλεψαν ποτέ οι ταχύτητες; Πολλοί πελάτες μας επιλέγουν αυτή την κατηγορία για ξεκούραστη οδήγηση.

Δείτε όλα τα Αυτόματα!

 

Οικογενειακά – Μεσαία

Για την οικογένειά σας θέλετε πάντα το καλύτερο! Σίγουρα θα απολαύσετε τα ταξίδια σας με άνεση και ασφάλεια νοικιάζοντας αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Θα ταξιδέψετε όμως στην Ελλάδα ή το εξωτερικό; Θα έχετε πολλές αποσκευές ή όχι; Για να βρείτε ποιο ακριβώς σας ταιριάζει συμβουλευτείτε μας.

Δείτε όλα τα οικογενειακά!

 

Πολυμορφικά – Πολυθέσια

Αποφασίσατε για οικονομία τα ταξιδέψετε μαζί με άλλη μία οικογένεια; Έχετε φτιάξει συγκρότημα με τους κολλητούς σας φίλους; Η παρέα σας ακολουθεί παντού την αγαπημένη σας ομάδα; Απολαύστε το ταξίδι σας με άνεση νοικιάζοντας αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Δείτε όλα τα πολυθέσια!

 

Trendy – Cabrio

Είστε trendy και το δείχνετε! Στη βόλτα, το ταξίδι, γιατί όχι και… το γάμο σας επιβεβαιώστε τη φήμη σας με τις trendy επιλογές που σας προτείνουμε.

Δείτε όλα τα trendy!

 

Οικονομικά  - Μικρά

Για τη δουλειά ή τη διασκέδασή σας, για εύκολο και γρήγορο παρκάρισμα, για άνετη οδήγηση μέσα στην πόλη, για οικονομία στη βενζίνη και για πολλούς άλλους λόγους τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι η λύση που σας ταιριάζει.

Δείτε όλα τα μικρά!